Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk af te leveren. Bestellingen van één of meer pallets op werkdagen vóór 12:00 uur kunnen meestal de volgende dag al geleverd worden. Mochten wij om wat voor reden dan ook, bijvoorbeeld dat de producten niet voorradig zijn, de afgesproken levertijd niet halen, dan brengen wij u hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Voor alle overige bestellingen geldt een gemiddelde levertijd van 1 tot 3 werkdagen afhankelijk van het transportbedrijf.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten en exclusief btw. Bij bezorging waarbij gebruik gemaakt moet worden van een veerboot worden de kosten van de veerboot in rekening gebracht.

Alle bestellingen boven de € 650,- (ex. btw) worden franco geleverd m.u.v. de Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen. Bij bestelling onder de € 650,- verrekenen wij € 34,50 transportkosten. Bij bestellingen van 1 of 2 producten verrekenen wij € 14,95 verzendkosten. Dit geldt ook voor mix orders. Levering kan uitgevoerd worden door:

  • eigen transport;
  • een pakketbezorger van MyParcel;
  • onze expediteur Koller Transport.

Over het algemeen zal de aflevering op een werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

De waardering van gerichthygiene.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 2 reviews.